Минерална вода "Горна Баня"

Go down

Минерална вода "Горна Баня"

Писане  Admin on Пет Яну 15, 2010 12:35 am

„БК Горна Баня”, създадена през 1997 с предмет на дейност бутилиране и търговия с натурална и газирана минерална вода, безалкохолни напитки и натурални сокове, е концесионер на част от находището „Горна Баня”- София. Фабриката на „БК Горна Баня” се намира в непосредствена близост до горнобанското находище, в самия център на софийския квартал Горна Баня.

Бистра, без цвят и мирис, природно чиста, горнобанската вода е една от най-слабоминерализираните води в България и е подходяща за ежедневна консумация, като при използването й няма противопоказания. С отличен химичен състав, тя притежава антитоксично, антигеронтологично и антисклеротично действие. Има подчертано благоприятен ефект при стомашно-чревни, бъбречно-урологични и жлъчно-чернодробни заболявания.

За ефикасното разпространение на продукцията си по цялата територия на страната „БК Горна Баня” ООД има прецизно изградена логистична структура, просторна собствена складова база в гр.София, значим автомобилен парк с поддържащ сервиз, и национална мрежа от десетки търговски представители и шофьори-пласьори. Директни доставки се извършват до повече от 5000 обекта в столицата и 250 дистрибутори в страната. Извън България компанията е изнасяла продукция в държави от Европа, Америка и Азия.

Наред с осигуряване на разливни инсталации за топла и студена вода на корпоративни клиенти с многоброен персонал и директното им зареждане с минерална вода в 19-литрови бутилки, БК „Горна Баня” насочи вниманието си и към домакинствата, като им предлага удобни условия за ползване диспенсери и редовното им зареждане с вода по домовете.

Съгласно последното изследване на „GFK” – България за най-добрите марки за 2005, 1000 случайно подбрани лица от цялата страна подредиха лидерите на пазара в България, като определиха „Горна Баня” за любимата на българите минерална вода. В София 51% са я посочили на 1-во място.
Българската агенция за Kредитен рейтинг присъди кредитен рейтинг BBB+ (тренд положителен) на „БК Горба Баня”, което е високо призвание за постиженията на компанията.

Според данните на Асоциациата на Производителите на Безалкохолни напитки в България, БК „Горна Баня” е маркет-лидер за 2005-та год. на българския пазар на минералните води, с пазарен дял 23,1%, и на 3-то място сред производителите на безалкохолни напитки, с пазарен дял 2,8%. Диаграма: източник АПБНБ.Информацията е взета от официалният сайт на "Горна Баня" http://www.gornabania.com/
avatar
Admin
Admin
Admin

Постове : 21
Дата на регистриране : 14.01.2010
Възраст : 25
Местоживеене : Gorna Bania

Вижте профила на потребителя http://gornabania.omgforum.net

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

- Similar topics

 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите